Hubungi Kami 017-8080366

Kelulusan Cepat 1-3 Jam
Syarikat Pinjaman Berlesen KL Selangor

Selamat Datang ke Ringgit Hebat Resources | Pemberi pinjaman wang yang boleh dipercayai di KL & Selangor. Proses permohonan pinjaman kami sangat ringkas & mudah. Hanya perlukan masa 2-3 minit sahaja. Selepas anda hantar borang permohonan, kami akan menyemaknya serta-merta tanpa sebarang kelewatan.

loan kl selangor
Ringgit Hebat Resources SSM
WhatsApp Image 2022 04 20 at 12.34.42 PM removebg preview 1

Tentang

Syarikat Pinjaman Wang Berlesen KL Selangor

Kami adalah sebuah syarikat pinjaman wang yang telah berdaftar dengan kerajaan. SSM No. kami ialah 202001036122(1392443-T). Kami pakar dalam menyediakan pakej pinjaman peribadi dan pinjaman perniagaan. Kami sentiasa bersedia untuk membantu anda merealisasikan impian anda. Kami juga menawarkan tempoh pembayaran balik yang fleksibel supaya anda boleh mengurangkan tekanan. 

Pakej kami

Tidak Perlu Bayar Deposit & Prosedur Fees

Untuk Semua Permohonan Harini

personal loan kl selangor

Pinjaman Peribadi Mudah

Sama ada anda memerlukan dana untuk kecemasan atau perbelanjaan peribadi, kami menawarkan pelbagai pilihan pinjaman untuk anda. Di Ringgit Hebat Resources, kami komited untuk membantu anda menyelesaikan masalah kewangan.

Kami faham bahawa setiap orang mempunyai keadaan kewangan yang berbeza, itulah sebabnya kami terima permohonan daripada individu yang berpendapatan rendah atau skor kredit yang teruk. Matlamat kami adalah memudahkan proses pinjaman dengan lebih cepat & ringkas.

business loan kl selangor

Pinjaman Perniagaan

Berjuta-juta orang di seluruh dunia mengimpikan untuk menjadi usahawan, tetapi hanya sebahagian kecil daripada mereka yang benar-benar mengambil lompatan. Salah satu cabaran ialah mencari pembiayaan. 

Kami tahu bahawa setiap perniagaan adalah berbeza, jadi kami boleh menyesuaikan pinjaman untuk memenuhi keperluan khusus anda. Tambahan pula, kami mempunyai lebih 10 tahun pengalaman dalam industri pinjaman, jadi kami tahu cara untuk membantu perniagaan baharu berjaya.

Jadualkan 30 minit Konsultasi Percuma Dengan Kami!

Adakah anda sedang mencari perkhidmatan pinjaman terbaik di KL / Selangor tanpa tempoh kelulusan yang lama?

Ringgit Hebat Resources boleh membantu anda mendapatkan wang yang anda perlukan dalam masa 1-3 Jam shj.

Proses mudah, syarat longgar dan paling pentingnya adalah tiada risiko.

Kenapa pilih kami

Kadar Kelulusan Pinjaman Kami
Adalah 2x Dari Bank!

Ringgit Hebat Resources

100% Kadar Tetap
Tiada Bayaran Tersembunyi / Extra

Di Ringgit Hebat, anda boleh mempercayai bahawa perkhidmatan kami adalah 100% sah dan anda akan dapat pinjaman dengan proses yang lebih mudah.

5/5

Testimoni

Koment Daripada Pelanggan Kami

Saya sangat berpuas hati dengan perkhidmatan mereka kerana proses permohonan betul2 ringkas & mudah. Staff juga sangat berpengetahuan, responsif dan bersikap baik. Mereka menjawab semua soalan saya dengan sabar. Highly recommended kepada sesiapa yang sedang mencari pinjaman perniagaan.

Muhammad bin Ismail Mohd Yusof​
Muhammad bin Ismail Mohd Yusof
I've been a hawker for over 10 years, and I've never had to take out a business loan before. I went to a few different banks, but they all turned me down. Luckily, I found Ringgit Hebat Resources on Google. Their service was great! They walked me through the whole process, and they made sure I understood everything.
testimonial6
Hamid bin Omar​
I recently took out a personal loan to help pay for my daughter's college tuition. I was very happy with the service I received from the lender. The interest rate was lower than what I was expecting and the repayment terms were flexible. I was able to get the money I needed quickly and easily, which was a huge relief.
Grace​ 1 1
Grace Hill

Tips Pinjaman Kewangan

Kami adalah sebuah syarikat pinjaman wang berlesen yang terletak di KL Selangor. Kami sentiase bersedia untuk membantu anda!

017-8080366

Sesi Konsultasi 30 minit Percuma

Scan the code