Hubungi Kami 017-8080366

Tentang

Ringgit Hebat Resources SSM

Ringgit Hebat Resources

Pinjaman Wang Berlesen Kelulusan Cepat KL Selangor

Kami mempunyai lebih 10 tahun pengalaman dalam industri pinjaman, jadi anda boleh yakin bahawa kami adalah sah dan bereputasi.

Kami ialah syarikat pinjaman berdaftar kerajaan yang pakar dalam menyediakan pembiayaan kepada individu dan perniagaan baharu. Kami memahami cabaran yang anda hadapi, dan kami bersedia membantu anda merealisasikan impian anda. 

Kami faham bahawa setiap orang mempunyai keadaan kewangan yang berbeza, itulah sebabnya kami mengalu-alukan permohonan daripada individu yang berpendapatan rendah atau skor kredit yang teruk. Matlamat kami adalah untuk memudahkan proses pinjaman dengan proses yang lebih cepat & ringkas, membantu anda memenuhi keperluan kewangan anda dengan mudah. 

Bila anda Google search "pinjaman wang berlesen kl selangor", ada lebih kurang
0
keputusan

Mengapa Lebih 1,500+ Pelanggan Memilih Kami
Daripada Pesaing-pesaing

01.

10+ Tahun Pengalaman - 100% Berlesen

Kami mempunyai pasukan profesional yang berpengalaman untuk membantu anda menyelesaikan masalah kewangan anda. Kami akan bekerjasama dengan anda untuk memahami situasi anda dan menyesuaikan penyelesaian yang sesuai dengan keperluan anda.

02.

Kelulusan Cepat Dalam Masa 1 Jam

Kami faham bahawa kadangkala anda memerlukan wang dengan cepat, tetapi proses permohonan bank boleh mengambil masa sehingga beberapa minggu. Itulah sebabnya kami mengutamakan kecekapan dan kepantasan dalam proses pinjaman kami.

03.

Kadar Kelulusan Tinggi Sehingga 98%

Kami komited untuk membantu anda mendapatkan bantuan kewangan yang anda perlukan, tidak kira berapa teruknya keadaan kewangan anda. Sama ada anda mempunyai pendapatan yang rendah atau skor kredit yang buruk, kami mengalu-alukan permohonan daripada individu yang mempunyai latar belakang kewangan yang pelbagai.

04.

24/7 Perkhidmatan Yang Responsif

Kami faham bahawa isu kewangan boleh menimbulkan tekanan, jadi matlamat kami adalah untuk memberikan bantuan kewangan kepada anda.  Hubungi kami jika anda ada sebarang pertanyaan atau memerlukan bantuan dengan pembayaran balik anda. Staff kami sangat mesra dan  sentiasa bersedia untuk membantu anda.

5/5
Testimoni

Koment Daripada Pelanggan Kami

Saya sangat berpuas hati dengan perkhidmatan mereka kerana proses permohonan betul2 ringkas & mudah. Staff juga sangat berpengetahuan, responsif dan bersikap baik. Mereka menjawab semua soalan saya dengan sabar. Highly recommended kepada sesiapa yang sedang mencari pinjaman perniagaan.
Muhammad bin Ismail Mohd Yusof​ 1 1
Muhammad bin Ismail Mohd Yusof
I've been a hawker for over 10 years, and I've never had to take out a business loan before. I went to a few different banks, but they all turned me down. Luckily, I found Ringgit Hebat Resources on Google. Their service was great! They walked me through the whole process, and they made sure I understood everything.
testimonial6
Hamid bin Omar​
As a customer from a government department, I was very satisfied with their service. The repayment terms were flexible and manageable, which made it easy for me to repay the loan.
Wong Kim Fatt​ 1 1
Wong Kim Fatt
I was a bit nervous about my credit score, but the lender was able to work with me and provide me with a loan that was within my budget. As well, they were responsive to my questions and concerns.
asian business woman vacation talking phone 1 1
Vaishali Sharma
I recently took out a personal loan to help pay for my daughter's college tuition. I was very happy with the service I received from the lender. The interest rate was lower than what I was expecting and the repayment terms were flexible. I was able to get the money I needed quickly and easily, which was a huge relief.
Grace​ 1 1
Grace Hill
I was initially hesitant to apply for a personal loan because I was worried about the interest rates and fees. However, I found this moneylending company who offered competitive rates, and I was able to get a loan that I could afford.
happy young couple 1 1
Vincent Chong

017-8080366

016-7337062

Sesi Konsultasi 30 minit Percuma

Scan the code