Hubungi Kami 017-8080366

Pinjaman Perniagaan KL Selangor

Berjuta-juta orang di seluruh dunia mengimpikan untuk menjadi usahawan, tetapi hanya sebahagian kecil daripada mereka yang benar-benar mengambil lompatan. Salah satu cabaran terbesar yang dihadapi oleh bakal usahawan ialah mencari pembiayaan. Di situlah Sumber Ringgit Hebat masuk.

Kami tahu bahawa setiap perniagaan adalah berbeza, jadi kami menyesuaikan pinjaman kami untuk memenuhi keperluan khusus anda. Selain itu, kami mempunyai lebih 10 tahun pengalaman dalam industri pinjaman, jadi kami tahu perkara yang diperlukan untuk membantu perniagaan baharu berjaya.

business loan kl selangor

Syarat-syarat Pinjaman Perniagaan

Untuk meningkatkan kadar kelulusan, anda boleh membuktikan keupayaan anda untuk bayar balik pinjaman dengan menyediakan dokumen berikut:

Kami menawarkan jumlah pinjaman sehingga RM 100,000. Kami boleh meluluskan pinjaman anda dalam masa 1 jam. 

Setelah pinjaman anda diluluskan, wang anda akan terus masuk ke bank akuan anda dalam masa 10 minit.

Proses Permohonan Mudah Tanpa Yuran Processing

Dapat wang anda hari sama anda mohon

Langkah 1

Isikan borang

Langkah 2

Hantar borang

Langkah 3

Semak kelayakkan

Langkah 4

Terima wang

Apabila anda Google search "pinjaman perniagaan kl selangor", ada lebih kurang
0
keputusan

Kenapa Pelanggan Memilih Perkhidmtan Kami Daripada Begitu Banyak Pesaing

01.

10+ Tahun Pengalaman - 100% Berlesen

Kami mempunyai pasukan profesional yang berpengalaman untuk membantu anda menyelesaikan masalah kewangan anda. Kami akan bekerjasama dengan anda untuk memahami situasi anda dan menyesuaikan penyelesaian yang sesuai dengan keperluan anda.

02.

Kelulusan Cepat Dalam Masa 1 Jam

Kami faham bahawa kadangkala anda memerlukan wang dengan cepat, tetapi proses permohonan bank boleh mengambil masa sehingga beberapa minggu. Itulah sebabnya kami mengutamakan kecekapan dan kepantasan dalam proses pinjaman kami.

03.

Kadar Kelulusan Tinggi Sehingga 98%

Kami komited untuk membantu anda mendapatkan bantuan kewangan yang anda perlukan, tidak kira berapa teruknya keadaan kewangan anda. Sama ada anda mempunyai pendapatan yang rendah atau skor kredit yang buruk, kami mengalu-alukan permohonan daripada individu yang mempunyai latar belakang kewangan yang pelbagai.

04.

24/7 Perkhidmatan Yang Responsif

Kami faham bahawa isu kewangan boleh menimbulkan tekanan, jadi matlamat kami adalah untuk memberikan bantuan kewangan kepada anda.  Hubungi kami jika anda ada sebarang pertanyaan atau memerlukan bantuan dengan pembayaran balik anda. Staff kami sangat mesra dan  sentiasa bersedia untuk membantu anda.

5/5
Testimoni

Koment Daripada Pelanggan Kami

I've been a hawker for over 10 years, and I've never had to take out a business loan before. I went to a few different banks, but they all turned me down. Luckily, I found Ringgit Hebat Resources on Google. Their service was great! They walked me through the whole process, and they made sure I understood everything.
testimonial6
Hamid bin Omar​
Sebagai pelanggan dari jabatan kerajaan, saya amat berpuas hati dengan perkhidmatan mereka. Syarat pembayaran balik adalah fleksibel dan terurus, yang memudahkan saya untuk membayar balik pinjaman.
Wong Kim Fatt​ 1 1
Wong Kim Fatt

Saya sangat berpuas hati dengan perkhidmatan mereka kerana proses permohonan betul2 ringkas & mudah. Staff juga sangat berpengetahuan, responsif dan bersikap baik. Mereka menjawab semua soalan saya dengan sabar. Highly recommended kepada sesiapa yang sedang mencari pinjaman perniagaan.

Muhammad bin Ismail Mohd Yusof​
Muhammad bin Ismail Mohd Yusof

Adakah anda sedang mencari pinjaman perniagaan yang boleh dipercayai di KL / Selangor ?

Hubungi kami atau jadualkan sesi konsultasi percuma 30 minit dengan kami.

Anda juga boleh isikan borang permohonan di laman web kami. Selepas anda hantar borang permohonan kepada kami, kami akan menyemaknya serta-merta tanpa sebarang kelewatan.

Scan the code