Hubungi Kami 017-8080366

Pinjaman Wang Berlesen Penang Kelulusan Cepat Dalam 1-3 Jam

Selamat Datang ke Ringgit Hebat Resources | Syarikat pinjaman wang berlesen yang paling boleh dipercayai di Penang. Proses permohonan pinjaman kami lebih kurang 2-3 minit sahaja. Syarat longgar, dokumen ringkas. Tempoh pembayaran fleksibel. Tanpa cagaran & Tiada semakan kredit.

fast approval loan penang
Ringgit Hebat Resources SSM
WhatsApp Image 2022 04 20 at 12.34.42 PM removebg preview 1

Tentang kita

Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Penang

Kami ialah syarikat pinjaman wang berlesen yang diiktiraf oleh kerajaan. Kami adalah pakar dalam membiayai individu dan syarikat baharu. No. SSM kami ialah 202001036122T (1392443.3). Kami memahami halangan yang anda hadapi, dan kami berada di sini untuk membantu merealisasikan matlamat anda. Kami menerima sebarang kaedah pembayaran yang mengikut bajet anda. Kami sentiasa bersedia untuk membantu anda setiap langkah, dan kami menawarkan perkhidmatan pelanggan yang paling mesra.

Pakej kami

Tidak Perlu Bayar Deposit & Prosedur Fee

Untuk Semua Permohonan Pinjaman Yang Dibuat Hari Ini

personal loan penang

Pinjaman Peribadi Mudah

Kami menawarkan dua jenis pakej pinjaman dengan jadual pembayaran balik yang fleksibel. Di Ringgit Hebat Resources, kami komited untuk menyediakan penyelesaian pembiayaan yang akan membantu anda.

Kami menyedari bahawa setiap orang adalah situasi kewangan yang berbeza, oleh itu kami telah menyediakan pakej pinjaman sesuai untuk sesiapa yang berpendapatan rendah atau mempunyai skor kredit yang rendah. Dengan menyediakan prosedur permohonan yang cepat dan ringkas, kami berhasrat untuk membantu anda memenuhi keperluan kewangan anda.

business loan penang

Pinjaman Perniagaan

Berjuta-juta orang di seluruh dunia mengimpikan untuk menjadi seorang usahawan, tetapi hanya sebahagian kecil daripada mereka yang pernah mencapai matlamat. Salah satu halangan terbesar yang dihadapi bakal usahawan ialah mencari wang. 

Kami memahami bahawa setiap syarikat adalah unik, jadi kami menyesuaikan pinjaman kami untuk memenuhi keperluan anda. Selain itu, kami mempunyai lebih daripada satu dekad pengalaman industri dan kami tahu cara untuk menjadikan perniagaan baharu berjaya.

Jadualkan 30 minit Konsultasi Percuma Dengan Kami!

Adakah anda sedang mencari syarikat pinjaman wang berlesen Penang tanpa tempoh kelulusan yang lama?

Kami di sini untuk membantu anda mendapatkan wang yang anda perlukan untuk memperbaiki kehidupan anda.

kenapa pilih kami

Kami Membuat Permohonan Pinjaman Anda
Kadar Kelulusan 2x Dari Bank!

Ringgit Hebat Resources

100% Kadar Faedah Tetap
Tiada Sebarang Caj Tersembunyi / Tambahan

Di Ringgit Hebat Resources, anda boleh mempercayai bahawa perkhidmatan kami adalah 100% sah dan anda akan dapat pinjaman dengan proses yang lebih mudah.

Testimoni

Koment Daripada Pelanggan Kami

Saya sangat berpuas hati dengan perkhidmatan mereka kerana proses permohonan betul2 ringkas & mudah. Staff juga sangat berpengetahuan, responsif dan bersikap baik. Mereka menjawab semua soalan saya dengan sabar. Highly recommended kepada sesiapa yang sedang mencari pinjaman perniagaan.

Muhammad bin Ismail Mohd Yusof​
Muhammad bin Ismail Mohd Yusof
I've been a hawker for over 10 years, and I've never had to take out a business loan before. I went to a few different banks, but they all turned me down. Luckily, I found Ringgit Hebat Resources on Google. Their service was great! They walked me through the whole process, and they made sure I understood everything.
Hamid bin Omar​
Hamid bin Omar
I recently took out a personal loan to help pay for my daughter's college tuition. I was very happy with the service I received from the lender. The interest rate was lower than what I was expecting and the repayment terms were flexible. I was able to get the money I needed quickly and easily, which was a huge relief.
Grace​
Grace Hill

017-8080366

Konsultasi 30 minit Percuma Untuk U

Scan the code